+++ WERKPALET - Samen op weg naar werk! +++

 

° Ben je tussen 18 en 25 jaar? ° Ben je op zoek naar een job of opleiding? ° Ben je momenteel niet aan het studeren, volg je geen opleiding en ben je niet aan het werk? ° Wil je verder werken aan je talenten of gewoon wat hulp bij het opmaken van een CV of sollicitatiebrief? ° Dan zit je bij Werkpalet goed!

Samen met een team van arbeidstrajectbegeleiders en leerloopbaancoaches begeleiden we je naar een job of opleiding, zowel individueel als in groep. Met veel aandacht voor je persoonlijke situatie, je talenten en interesses. Samen zetten we stappen op weg naar werk, overal in Gent en op jouw maat!

Wil je meer info, heb je een vraag of wil je contact met één van onze begeleiders? Spreek ons dan aan op Facebook, en we helpen je graag verder. Want Werkpalet werkt!

Arbeidstrajectbegeleiders:
Jana - vzw Jong: Jana.Vercruysse@vzwjong.be
Iris - vzw Jong: Iris.Blomme@vzwjong.be

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Met Werkpalet zet vzw Jong samen met JES, Compaan vzw en TOPunt vzw in op jongeren die afhaakten op school, niet werken en ook niet in een opleiding of begeleiding zitten. Deze vier vzw's gaan op zoek naar jongeren die zelf de weg niet vinden en meer steun of een extra duwtje in de rug nodig hebben. Vaak zijn die jongeren het vertrouwen in zichzelf en in de diensten die hen kunnen helpen kwijt. Ze komen bijvoorbeeld niet opdagen op uitnodigingen van de VDAB, of vinden de weg naar de arbeidsmarkt niet. Daarom zullen de vzw's deze jongeren opzoeken in hun eigen omgeving, vertrouwen opbouwen en de tijd nemen om samen obstakels te overwinnen. Het project wil op die manier 190 jongeren op weg zetten.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Contact:
De Expeditie
Dok Noord 4, B-9000 - 2° verdieping

Routebeschrijving:
Dok Noord is gelegen op de kleine ring tussen de Dampoort en de Muide.
Bereikbaar met tram 4 en bus 5.

 

Het Werkpalet-project wordt gesubsidieerd door ESF, de Vlaamse overheid en is in partnerschap met VDAB en Dienst Werk van Stad Gent.