tienerwerking

LEDEBERG (TW)

De Tienerwerking Ledeberg organiseert toffe, coole, nieuwe en uitdagende activiteiten voor tieners (meisjes/jongens) van 12 tot en met 14 jaar uit Ledeberg en Gentbrugge. Op vrijdag zijn alle lokalen van het JeugdPunt helemaal voor de tieners. Er is plaats voor gezellig samen zijn, voor een babbel, voor spelletjes, voor activiteiten, voor uitstappen ...

DRACUNA (TW)

Zin om te sporten in je vrije tijd? Een plaats nodig om rond te hangen met je vrienden? Zin om elke week op uitstap te gaan? Hulp nodig bij je huiswerk? Tienerwerking Dracuna biedt sport, ontmoeting, uitstappen, huiswerkbegeleiding en een luisterend oor. Tieners van 12 tot 16 jaar zijn welkom. In Tienerwerking Dracuna zijn alle activiteiten gratis, enkel voor uitstappen moet je soms een stukje betalen.

RABOT (TW)

Tienerwerking El Paso staat open voor alle jongens en meisjes van 12 tot en met 15 jaar. De tienerwerking biedt een zinvol vrijetijdsaanbod aan voor tieners. Iedere tiener vanaf 12 jaar kan deelnemen aan onze activiteiten.

KEIZERPAND (TW)

Tienerwerking Keizerpand is er voor alle tieners (meisjes/jongens) tussen 12 en 16 jaar uit de buurt Ledeberg/Oud Gentbrugge. We bieden groepsgerichte activiteiten voor alle jongens en meisjes uit de wijk Ledeberg en Gentbrugge.

JAMKLUB (TW)

Hou je van een beetje avontuur, ben je niet cultuurschuw, kijk je al uit naar een gesprek met je vrienden en vriendinnen, je sport graag al eens, wil je meebouwen aan een plek waar iedereen welkom is? Dan moet je in de Tienerwerking Jambklub eens binnen wippen.

DE WASSERETTE (TW)

Tienerwerking 'De Wasserette' bevindt zich op dezelfde locatie als de kinderwerking. Dit is in het nieuwe gebouw in de Wasstraat 118. Alle tieners, zowel jongens als meisjes vanaf 12 tot 16 jaar zijn meer dan welkom om deel te nemen aan ons activiteitenaanbod!

NIEUWLAND (TW)

Alle tieners zijn welkom in de lokalen van Nieuwland 62. Daar is een grote gezellige ruimte met computers, playstation, ping-pong, televisie,…en vooral heel wat andere tieners en jongeren om een leuke tijd mee door te brengen. Voor jongens en meisjes tussen 12 en 16 jaar organiseert de tienerwerking tal van activiteiten, projecten, instuifmomenten en sport.

KAARDERIJ (TW)

Tienerwerking Kaarderij richt zich naar jongens en meisjes van 12 tot en met 15 jaar. We organiseren voor de tieners voornamelijk heel wat instuifmomenten. Tijdens de instuifmomenten is er voor de tieners mogelijkheid tot ontmoeting, tafelvoetbal, tafeltennis, zaalvoetballen, basket, gezelschapsspelen, koken, uitstappen... Op woensdag is er inloop van 14u00 tot 14u30, dan word er niet gevoetbald maar het instuiflokaal is open. Vanaf 14u30 is de zaal open. Op dinsdagavond doen we projecten voor tieners en jongeren. Op donderdagen is er een gemengd aanbod voor tieners (meisjes & jongens) die we niet bereiken op andere dagen (andere groepen): THE MIX, een samenwerking met de TW, JW en MW Brugse Poort.